Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Το γλυκό Χωριό μας!

Το γλυκό Χωριό μας!

Το Σάββατο στις 21 Ιουλίου το χωριό μας έγινε πιο γλυκό! Είκοσι περίπου επιδέξια ζευγάρια χεράκια μαζευτήκαν στο πολιτιστικό κέντρο Σμοκόβου με μοναδικό σκοπό να μαγειρέψουν την φιλία και να μας γλυκάνουν όλους.
Γύρω στις εφτά άρχισαν να καταφθάνουν οι φιλόδοξοι μικροί ζαχαροπλάστες με σηκωμένα μανίκια και πολλή όρεξη.  Αφού μιλήσαμε για την συνταγή της φιλίας περάσαμε και στην πραγματική μαγειρική!
Το αποτέλεσμα ήταν πέντε νοστιμότατοι κορμοί με σοκολάτα και μπισκότα και δροσερή σπιτική λεμονάδα με τα οποία φιλέψαμε τους  συγχωριανούς μας.
Η εμπειρία ήταν μοναδική και η επιβράβευση την οποία πήραμε από τα χαμόγελα των παιδιών αξία ανεκτίμητη. Θα πρέπει όμως να
ευχαριστήσουμε και όλες τις μαμάδες που βοήθησαν στο παιδικό εργαστήρι μαγειρικής και να τους υποσχεθούμε ότι θα φροντίσουμε να έρθουν και άλλες εκδηλώσεις  για τα παιδιά ΟΛΩΝ μας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.