Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΜΟΚΟΒΙΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ


Πρόσκληση για το Σάββατο 3 Μαρτίου στην αίθουσα του χωριού μας Μάρνης 54 στο κέντρο απευθύνεται ΚΥΡΙΩΣ στην ΝΕΟΛΑΙΑ του ΣΜΟΚΟΒΟΥ! Στη γεμάτη όρεξη και ζωή νεολαία μας!!
Παρακαλούμε πολύ τους νέους να έρθουν και να δηλώσουν συμμετοχή στο χορευτικό μας όμιλο. Πολλά νέα παιδιά πληρώνουν για να μάθουν παραδοσιακούς χορούς. Εδώ στο Σύλλογο των απανταχού Σμοκοβιτών η «ΜΕΝΕΛΑΪΔΑ» δίνεται η δυνατότητα στα νέα παιδιά κορίτσια και αγόρια να μάθουν χορό. ΄Ετσι θα μπορούμε να λάβουμε μέρος σε πολλές εκδηλώσεις και εκπομπές!!σας περιμένουμε να έρθετε να δηλώσετε συμμετοχή στο χορευτικό μας όμιλο! και φυσικά να πιούμε καφεδάκι και τσιπουράκι με μεζεδάκια!!Ευπρόσδεκτο είναι ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αριθμός απόφασης: 25552/2010 Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Προσβολή προσωπικότητας μέσω του διαδικτύου σε ιστολόγιο (blog). Ανάρτηση υβριστικών και αναληθών σχολίων κατά της προσωπικότητας κάποιου προσώπου σε ιστολόγιο. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις περί αδικοπραξιών και προσβολής της προσωπικότητας του ΑΚ και όχι οι διατάξεις περί ευθύνης του τύπου.